Het gezicht achter Elus

Drijvende kracht is Tania Stouthuysen. Met passie voor het vak bemiddelt zij succesvol bij het kopen en verkopen van bijzonder vastgoed in Kasterlee en omgeving. In 2010 runde zij als één van de eersten een vastgoedstylingbureau en werd hiervoor genomineerd voor 'beste business idee'. Zij kiest met trots voor een kleinschalig en persoonlijk kantoor; u weet met wie u zaken doet.

Uniek maatwerk concept

Zodra u uw opdracht aan ons toevertrouwt, verzamelen wij alle nodige documenten en gaan wij aan de slag om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Vervolgens wordt uw woning gelanceerd aan een richtprijs, en plannen wij een vaste bezoekdag in. Geïnteresseerden kunnen alle documenten via de website downloaden. Deze werkwijze biedt hen de gelegenheid vooraf inlichtingen in te winnen bij hun bank, notaris, architect of aannemer.

Na het bezoek krijgen kandidaat-kopers enkele dagen de tijd om een bod uit te brengen. Zodra wij alle biedingen verzameld hebben, leggen wij deze aan u voor. Beslist u een bod te aanvaarden, dan is de koop bezegeld en maken wij de compromis op. Bent u nog niet tevreden over het resultaat, dan plannen wij met evenveel enthousiasme een nieuwe bezoekdag in.