Het gezicht achter Elus

Drijvende kracht is Tania Stouthuysen. Voordat zij Elus Vastgoed oprichtte, was zij actief als executive coach en trainer, en als vastgoedstylist. In 2010 runde zij als eerste een vastgoedstylingbureau en werd hiervoor genomineerd met 'beste business idee'. Haar passie voor vastgoed en de terugkeer naar haar geboortestreek, brachten Tania bij de essentie van haar carrière. Zij draagt haar merk met vuur! Haar sterke visie om in te spelen op de verwachtingen van een veeleisend cliënteel, komt tot uiting in kleinschaligheid, aandacht en verregaande service. Qua professionaliteit moet Elus vastgoed geenszins onderdoen voor de grote kantoren uit de regio. Met Elus vastgoed richt ze zich op kwalitatieve woningen met een ziel.

Verkoop jouw eigendom via de ELUS-formule

Elus Vastgoed behoort tot de nieuwe generatie vastgoedkantoren. De klanten krijgen de keuze uit drie formules met transparante prijzen zonder verrassingen op het einde van de rit. De Elus-formule is eenvoudig : Elus zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de woning en organiseert een bezoek- en biedmoment. Kandidaat-kopers zijn vrij om al dan niet een bod te doen. De vermelde prijs is altijd de richtprijs. Onze waardebepaling is realistisch, de dienstverlening op het niveau dat u verwacht: persoonlijk, snel, zakelijk en met flair.

Is jouw pand geschikt?

In principe wordt het Elus-concept toegepast op eigendommen die nog niet eerder te koop hebben gestaan op de vastgoedmarkt.