Huizen verkopen opnieuw gedefinieerd

Vastgoed verkopen is een verhaal van begeestering en emotie.

Om dit mogelijk te maken, hebben wij onze eigen benadering gecreëerd. Weg van de traditionele werkwijze. Wij willen dat mensen daar wonen waar ze willen wonen en hoe ze het gedroomd hebben.

Onze klanten zijn kopers en verkopers die geïnspireerd worden door onze benadering en die geloven in wat wij geloven.

Benieuwd naar onze aanpak en wat die voor jouw eigendom kan betekenen?

Laat ik me even voorstellen

Mijn naam is Tania, drijvende kracht achter Elus. Na 20 jaar te hebben genoten van het bruisende stadsleven in Antwerpen, keerde ik in 2019 terug naar mijn roots, de groene Kempen.

Ook professioneel volgde ik mijn passie wat resulteerde in een carrièreswitch tot vastgoedmakelaar. Ik geloofde zeer sterk dat ik mijn eigen verhaal kan schrijven, goed onderbouwd via een bijkomende opleiding vastgoedkunde en mijn jarenlange ervaring als ondernemer en coach, maar weg van het traditionele pad.

In 2019 richtte ik Elus vastgoed op, een verhaal van eigenheid, liefde en betrokkenheid. Ik word gedreven om uit elke opdracht het beste te halen. Onze signature: bijzonder residentieeel vastgoed, een state-of-the-art dienstverlening, een eigen verkoopconcept gekoppeld aan een digitaal biedsysteem, innovatieve marketingtools en transparante prijzen.

Ik draag mijn merk met vuur! Ik sta voor een zachte stijl, maar een krachtige aanpak. Voor diepgaande begeleiding en sterk engagement. Voor die extra mile.