Slimmer en goedkoper verkopen

Welkom bij Elus vastgoed, een vastgoedkantoor dat anders is.

Elus vastgoed behoort tot de nieuwe generatie vastgoedkantoren, die digitalisering en nieuwe marketing tools volledig omarmen.

Wij doen het anders, met een innovatief verkoopconcept. Het Elus-concept is eenvoudig: Elus zorgt voor een marketingcampagne om duimen en vingers van af te likken en één of twee bezoekdagen gekoppeld aan een online biedsysteem. Alle kandidaat-kopers krijgen de kans om tegen een vooraf bepaalde deadline hun hoogste bod te doen met de beste voorwaarden. Meermaals verbreken wij een record door boven de richtprijs te verkopen.

Wij doen het ook anders door te werken met vaste, transparante tarieven gekoppeld aan de drie dienstenpakketten waaruit onze klanten kunnen kiezen. Wij vragen dus geen commissie op de verkoopprijs van uw woning.

Onze klanten bevinden zich in het segment van kwalitatieve residentiële woningen. Daarop zijn onze formules het best-toepasbaar.

Het gezicht achter Elus

Ik ben Tania, drijvende kracht achter Elus. Na 20 jaar te hebben genoten van het bruisende stadsleven in Antwerpen, keerde ik in 2019 terug naar mijn roots, de groene Kempen.

Ook professioneel volgde ik mijn hart en maakte ik een carrièreswitch van executive coach naar vastgoedmakelaar. Het was mijn droom om mijn eigen verhaal te schrijven, goed opgeleid maar weg van het traditionele pad.

In 2019 richtte ik Elus vastgoed op. Onze signature: een eigen verkoopconcept gekoppeld aan een digitaal biedsysteem, innovatieve marketingtools en kwalitatief residentieeel vastgoed.

Ik draag mijn merk met vuur! Ik sta voor een zachte stijl, maar een krachtige aanpak. Voor diepgaande begeleiding en nauwe betrokkenheid. Voor die extra mile.

Ik kijk ernaar uit om ook samen met u ons verhaal verder te schrijven.