Vastgoed anders verkopen

U wenst uw eigendom te verkopen? Wij komen graag luisteren. Wij doen ons uiterste best om makelaardij op een andere manier te benaderen. Met een ander concept, een warme en persoonlijke begeleiding, een hoogwaardige dienstverlening en eerlijke tarieven.

#Persoonlijke begeleiding

Wij zijn het visitekaartje van uw woning. Wij maken van de verkoop van uw huis een verhaal van begin tot einde. Dit doen wij stap voor stap, van de waardebepaling tot en met het verlijden van de notariële akte. Het is onze missie om uw woning aan een eerlijke prijs te verkopen, zonder dat u zich erom hoeft te bekommeren. Verder ontvangen wij de kandidaat-kopers steeds met warmte en deskundigheid, zodat het ook voor hen een onvergetelijke ervaring wordt.

#Uitzonderlijke marketing

Voor ons zijn huizen meer dan een lijst met eigenschappen. Elke woning was een thuis, deelt mooie herinneringen. Herinneringen die wij naar waarde schatten en niet verloren willen laten gaan tijdens het verkoopproces. Daarom besteden wij heel veel aandacht aan een sprekende presentatie, waarbij uw huis een levendige en klassevolle indruk nalaat. Dankzij een professionele fotoreportage en de juiste off- en online marketing doen wij kandidaat-kopers watertanden.

#Bewezen biedsysteem

Elus combineert traditie en innovativiteit tot een vernieuwend verkoopconcept. Door samen een vanafprijs voor uw woonst te bepalen, en kijkdagen te combineren met een biedsysteem, maximaliseren wij de verkoopkansen.

#Vaste tarieven

Elus werkt met vaste vergoedingen, gebaseerd op zijn hoogwaardige dienstverlening. Geen commissies die afhankelijk zijn van de waarde van uw woning. Wel een eerlijke vergoeding op basis van inspanning en resultaat. Onze formule bestaat uit een vaste lanceringskost, en een success fee die u enkel verschuldigd bent bij verkoop.

Waarom verkopen via Elus?

1. Omdat we met liefde doen wat we doen

Hierin onderscheiden we ons! We zijn er om te helpen met de stappen die nodig zijn om de verkoop van je huis tot een goed einde te brengen

2. Advies geven wij met plezier

Wij komen met plezier naar je toe voor een babbel en een kop koffie. Wij brengen steevast koekjes mee. Wij kunnen zeer goed luisteren!

Overtuigd?

Contacteer ons