Vastgoed anders verkopen

U wenst uw eigendom te verkopen? Kom dan eens met ons praten. Wij doen ons uiterste best om makelaardij op een andere manier te benaderen. Met een ander verkoopconcept, een warme en persoonlijke begeleiding, een hoogwaardige dienstverlening en eerlijke tarieven.

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn het visitekaartje van uw woning. Wij maken van de verkoop van uw huis een verhaal van begin tot einde. Dit doen wij stap voor stap, van de waardebepaling tot en met het verlijden van de notariële akte. Het is onze missie om uw woning aan een eerlijke prijs te verkopen, zonder dat u zich erom hoeft te bekommeren. Verder ontvangen wij de kandidaat-kopers steeds met warmte en deskundigheid, zodat het ook voor hen een onvergetelijke ervaring wordt.

Sprekende presentatie

Elke woning heeft mooie herinneringen. Herinneringen die wij naar waarde schatten en niet verloren willen laten gaan tijdens het verkoopproces. Daarom besteden wij heel veel aandacht aan een sprekende presentatie, waarbij uw huis een levendige en klassevolle indruk nalaat. Dankzij een professionele fotoreportage en de juiste off- en online marketing doen wij kandidaat-kopers watertanden.

Bewezen biedsysteem

Elus combineert traditie en innovativiteit tot een vernieuwend verkoopconcept. Door samen een vanafprijs voor uw woonst te bepalen, en kijkdagen te combineren met een biedsysteem, maximaliseren wij de verkoopprijs.

Vaste tarieven

Elus werkt met vaste vergoedingen, gebaseerd op zijn hoogwaardige dienstverlening. Geen commissies die afhankelijk zijn van de waarde van uw woning. Wel een eerlijke vergoeding op basis van inspanning en resultaat. Onze formule bestaat uit een vaste lanceringskost, en een success fee die u enkel verschuldigd bent bij verkoop.

Waarom verkopen via Elus?

1. Verkoop aan de hoogst haalbare marktprijs

Kandidaat-kopers zijn zich ervan bewust dat ze niet de enige geïnteresseerden zijn en dat er nog biedingen uitgebracht kunnen worden. Aangezien de verkoper zelf bepaalt op welk bod hij ingaat, wordt er een gezonde competitie gecreëerd die ervoor moet zorgen dat geïnteresseerden zo hoog mogelijk bieden.

2. Woning in topconditie

De bezoekdagen worden tijdig ingepland. Op die manier kunnen wij uw woning in de perfecte omstandigheden presenteren.

3. Meerdere bezoekdagen

Indien de woning niet verkocht werd na een eerste bezoekdag, bouwen wij verder op de verworven feedback. Wij zorgen ervoor dat eventuele minpunten weggewerkt worden en plannen zorgvuldig een volgende bezoekdag in.

Overtuigd?

Contacteer ons