previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Studentenflat in Antwerpen

Info

Mertens- en Torfsstraat 27 - 2018 Antwerpen

€500/Monthly

I Love Studentlife WAW is een renovatieproject, waarbij een oud kantoorgebouw volledig getransformeerd werd tot een funky studentenhuis. Het bestaat uit ingerichte studentenkamers, voorzien van een prachtige gemeenschappelijke leefkeuken op elk verdiep.

De kamer (20 m2) bevat alles wat een hedendaagse student verlangt. Je geniet van je privacy wat betreft je sanitaire voorzieningen: toilet, douche en lavabo. De kamer is bemeubeld met een bed, kast en bureau. De keuken is gemeenschappelijk en dit is bewust gedaan: studenten hunkeren naar een gemeenschappelijke ontmoetingsplek waar ze studie-ervaringen kunnen delen met lotgenoten. Er is tevens een industriële wasmachine.

In de ondergrondse fietsenberging kunnen de studenten hun fiets veilig opbergen. Ook Wifi verbinding is uiteraard beschikbaar. Een conciërge zorgt ervoor dat alles netjes blijft.

De Mertens en Torfsstraat is een rustige straat – en biedt dus een ideaal studeerklimaat – met beperkt doorgaand verkeer, niettegenstaande het op enkele honderden meters ligt van het Zuid en de Ossenmarkt en nabij de Lessiushogeschool, de Artesishogeschool en de UA. De tram passeert op 100m. Daarenboven is de fiets de meest efficiënte manier om je als student te verplaatsen.

Het gebouw, uit 2013, voldoet aan alle veiligheids- en milieunormen.

Kenmerken

Kamer 19 – eerste verdieping – achterkant gebouw
Verhuurprijs: 500 euro/maand  (425 euro + 75 euro maandelijkse kosten)
Huurovereenkomst : 12 maanden (va 15/09/2020 – 14/09/2021
Beschikbaar : vanaf 15 september 2020
Huurprijs: maandelijks te voldoen
Staat : instapklaar
Oppervlakte : 20m2
Verwarming : gas
Dak : Conform de isolatienormen
Beglazing : dubbel
EPC: 164 kWh/m2jaar

Kenmerken
  • Huis
  • 1 bed
  • 1 bad
  • Toilet
  • Vaatwasser
  • Inbouwkasten
  • Intercom